Млади софиянци ще запомнят родното ни Черноморие с лошо. Петимата летовници

...
Млади софиянци ще запомнят родното ни Черноморие с лошо. Петимата летовници
Коментари Харесай

Млади софиянци преживяха истински кошмар! Вечеряха в Несебър и се озоваха в болница

Млади софиянци ще запомнят родното ни Черноморие с неприятно. Петимата летовници пристигнали в Несебър на 10 август. Настанили се в частна квартира, а за изхранването си предпочели свободна консумация. На 12 август към 19 часа до среднощ почнал кошмарът им. Появили се недоволства - болки в корема, повръщания, разстройство и температура от 38 градуса. След обзор от екип на Спешна помощ в Несебър всички са отведени в шокова зала на УМБАЛ Бургас, оповестиха за Burgas24.bg от Регионалната здравна ревизия.

На 14 август в РЗИ- Бургас е подаден сигнал от родител и от Министерство на здравеопазването за хранителното отравяне. Установено е, че заболелите са 5 души на възраст сред 20 и 21 години. Уведомена е регионалната организация за сигурност на храните в Бургас и е стартирано епидемиологично изследване.

По информация на софийските туристи недоволствата почнали след консумация в заведение за бързо хранене. Яли са кебапчета, пържени картофи, главатар, пилешки хапки, чорба топчета към 17 30 часа на 12 август, а сутринта са консумирали фурнети. При епидемиологичното изследване е открито, че хранителният обект, който показват, е заведение за бързо хранене към база за отдих в Несебър.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР